Pandurii se vor antrena în această seară în nocturnă

Fotbaliştii de la Pandurii vor efectua în această seară primul antrenament în nocturnă din acest an, meciul de luni cu Universitatea Craiova fiind programat de la ora 20:00. Din păcate starea terenului de joc nu este foarte bună după ce în ultima săptămână a plouat destul de des, echipa antrenându-se cel mai des prin nămol, pe terenul III din incinta stadionului.

Liviu Ciobotariu s-a plâns de starea  suprafeţei de joc şi de terenurile de antrenament înaintea jocului de mâine dar spune că acestea nu scuză rezultatele proaste de până acum: „Starea terenului e jalnică, nu poţi să lucrezi tactic sau relaţii de joc dar sper ca până luni să se îndrepte vremea pentru că de când am venit aici am jucat numai pe terenuri noroioase. Dar asta nu este o scuză pentru rezultate”. După ce aseară s-au antrenat de la ora 18:00, pe terenul III de antrenament, Pandurii vor intra în această seară şi pe terenul de joc pentru a se reacomoda cu suprafaţa acestuia.

Mijlocaşul Daniel Orac este convins şi el că starea terenului va pune probleme serioase celor două echipe, fiind convins că diferenţa o va face echipa care va avea dorinţă mai mare de victorie şi nu neapărat cea mai bună: „Înaintea acestui meci aş fi preferat ca vremea să fie mai bună pentru că terenul e destul de rău. Cine îşi va dori mai mult victoria va fi echipa care va câştiga pentru că asemenea teren altceva nu contează decât determinarea şi dorinţa de victorie. Cred că dorinţa de victorie va face diferenţa”.


Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: