110.000 lei pentru sărbătorile de iarnă

Consilierii Locali au alocat suma de 110.000 lei pentru manifestările şi acţiunile care vor fi organizate în luna decembrie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Banii vor fi folosiţi pentru: achiziţionarea de materiale promoţionale (agende, calendare, pixuri, brichete, pungi cadouri, felicitări, cărţi poştale şi afişe), cadouri pentru colindători, spectacolul din zona centrală şi focul de artificii din noaptea de Revelion. (D.M.

Stiri pe scurt:

Premii pentru câştigătorii Festivalului “Maria Lătăreţu”

Consiliul Local Târgu Jiu a aprobat alocarea sumei de 2.800 lei pentru cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului Cântecului Popular Românesc “Maria Lătăreţu” care va avea loc în perioada 7-10 noiembrie. Acest festival este o ediţie jubiliară întrucât pe 7 noiembrie se împlinesc 100 de ani de la naşterea inegalabilei interprete. Banii acordaţi de Consiliul Local sunt necesari pentru acordarea a două premii: premiul II solişti locali, în valoare de 1600 lei, şi premiul II solişti instrumentişti, în valoare brută de 1200 lei. (D.M.)

Locuitorii din Târgu-Logreşti au o biserică nouă

Mitropolitul Olteniei a ajuns duminică în comuna Târgu-Logreşti pentru sfinţirea unei biserici din satul Măru. Sute de credincioşi au fost prezenţi la evenimentul religios care a durat aproximativ cinci ore. Lăcaşul de cult a fost reabilitat la iniţiativa preotului paroh Emanoil Popescu ajutat de enoriaşi şi de autorităţile locale. Slujba a durat câteva ore bune şi a fost oficiată de un sobor de 18 preoţi. (A.F.)

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: