Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

15 locuri de joacă din Târgu Jiu, modernizate

Un număr de 15 locuri de joacă din municipiul Târgu Jiu vor fi modernizate. Investiţiile sunt făcute de municipalitate din bugetul local şi se ridică la 440.000 lei. Spaţiile de joacă vot fi amenajate pe vechile amplasamente, urmând ca aparatura recuperată de aici să fie recondiţionată şi montată în alte locuri de joacă de la nivelul oraşului, unde, de asemenea, echipamentele s-au degradat în timp.

Unul dintre locurile de joacă modernizate este cel de pe strada Siret, lângă Creşa nr. 2. De noile echipamente se vor putea bucura toţi copiii din municipiu, spun reprezentanţii primăriei Târgu Jiu. "Este vorba de amenajarea a 15 locuri de joacă în municipiu. Sunt montate în aproape toate zonele din municipiu, avem în zona de sud, în Abator, în Mioriței, A.I.Cuza, Siretului, în Debarcader, în zona Narciselor la locuinţele ANL, în zona Preajba, Grivița. Echipamentele vechi rezultate din aceste locuri de joacă sunt la Edilitara pentru reparaţii şi vor fi remontate în alte zone unde este necesară reabilitarea. La fiecare loc de joacă, pe lângă acel complex cu tobogane, alte echipamente, se toarnă covor elastic la fiecare coborâre de pe aceste tobogane, tocmai pentru a proteja copiii. Sunt montate panouri cu reguli de folosire, se completează fiecare loc de joacă cu nisip. Se vor dota cu bănci şi coşuri de gunoi noi", a declarat Ionuţ Jilăveanu, şeful Serviciului Gospodărie Comunală din cadrul primăriei.

Lucrările de modernizare a acestor locuri de joacă vor fi încheiate în jurul datei de 25 noiembrie.

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: