Medic din Fâşia Gaza dă concurs la Spitalul Târgu Jiu

Secţiile Boli Infecţioase şi Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu ar urma să angajeze în perioada următoare noi cadre medicale. Unitatea spitalicească a scos la concurs două posturi de medic în specializările respective, cel mai căutat fiind postul de medic ginecolog. Pentru acesta şi-au depus dosarul nu mai puţin de trei medici, printre care şi un străin a cărui ţară de origine este Palestina.

Ramzi Quffa este originar din Fâşia Gaza, Palestina, şi a poposit în România în urmă cu mulţi ani. A studiat medicina la Universitatea din Craiova, a practicat obstetrică-ginecologie în mai multe spitale din ţară, printre care şi Spitalul Orăşenesc Bumbeşti Jiu. Acum, Ramzi Quffa vrea să vină la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. În total, sunt trei candidaţi pentru acest post printre care Luminiţa Vrînceanu de la Timişoara şi Daiana Angheloiu. Cele două doctoriţe au fost admise la proba dosarelor urmând ca Ramzi Quffa să fie admis doar dacă depune la dosar un certificat medical din care rezultă că este apt din punct de vedere psihic. ”Doctorul este originar din Fâşia Gaza, Palestina. Palestina este ţara de origine, dar este român, a studiat la Universitatea din Craiova, are cetăţenie, are drepturi depline în România. Data concursului nu a fost încă stabilită pentru că, fiind trei candidaţi pe post, procedura spune că trebuie să cer medici dintr-un centru universitar şi atunci o să fac solicitări, probabil la Craiova, pentru că este mai aproape, şi în funcţie de când îmi desemnează medicii de acolo, vom organiza şi concursul”, a spus Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Medic din Bucureşti la Boli Infecţioase

Conducerea spitalului a mai precizat că pentru postul de medic la secţia Boli Infecţioase s-a depus un singur dosar, cel al medicului Aurelia Stoian. ”La Boli Infecţioase este un post şi un singur candidat. Acolo se organizează concursul la nivelul spitalului nostru. Candidatul de la Boli Infecţioase, Aurelia Stoian, este din Bucureşti”, a spus Tiberiu Tătaru.

Vizualizări: 358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: