20 de zile de arest pentru contrabandă cu ţigări

Pe numele suspectului, depistat de poliţişti, transportând într-un autoturism, cantitatea de 2.000 pachete de ţigări, susceptibile a proveni din contrabandă, a fost emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile.

Reamintim faptul că în data de 13 octombrie 2011, ora 16:40, poliţişti ai Secţiei 2 Poliţie Rurală Teleşti l-au depistat în trafic pe U.R., de 26 ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, pe raza comunei Teleşti. Cu ocazia controlului efectuat, în autoturism au fost găsite 2.000 de pachete de ţigări, susceptibile a proveni din contrabandă

Ţigările, evaluate la suma de 14.000 de lei, au fost indisponibilizate, iar pe numele suspectului, ofiţerii din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor au emis ordonanţă  de reţinere pe timp de 24 de ore şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

În data de 14 octombrie a.c., suspectul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, Parchetului, respectiv . Judecătoriei Tg. Jiu.

Cu această ocazie, instanţa de judecată a emis pe numele lui U.R., mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 20 zile.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: