20 de zile de arest preventiv pentru mehedinţenii care au spart maşinile

Cei patru mehedinţeni, acuzaţi că au spart şapte maşini din Motru, au primit mandate de arestare preventivă pentru 20 de zile.

„Duminică dimineaţa, orele 05:55, o patrulă mixtă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Motru, în timp ce efectua activităţi de patrulare pe strada Liliacului din localitate, a prins în flagrant pe N. Ionel, de 25 ani, M. Ion, de 33 ani, ambii din comuna Isverna, judeţul Mehedinţi şi I.M. Nelu, de 23 ani, din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi, care, prin folosirea unei chei potrivite, sustrăseseră dintr-un autoturism, un casetofon auto.

Din primele verificări s-a stabilit că la comiterea faptei a participat şi Gheorghe C.P., de 23 ani, din comuna Isverna, judeţul Mehedinţi, însă acesta, observând că cei pe care îi însoţea au fost prinşi, a fugit de la faţa locului.

Continuând activităţile pentru depistarea celui de-al patrulea suspect, poliţiştii din municipiul Motru în colaborare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Mehedinţi, l-au depistat pe Gheorghe C.P., pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

Din probatoriul administrat s-a stabilit că cei patru suspecţi, în noaptea de 20 spre 21 februarie a.c., folosind chei potrivite, au sustras din 7 autovehicule parcate pe raza municipiului Motru şi comunelor Cătunele şi Glogova, roţi de rezervă, casetofoane auto, lăzi de chei, acumulatori auto, boxe de casetofon auto etc., prejudiciul cauzat proprietarilor fiind evaluat la suma de 4.200 lei. Bunurile au fost recuperate în totalitate de către poliţişti, fiind restituite părţilor vătămate“, se arată pe site-ul IPJ Gorj.

Cei patru suspecţi au fost reţinuţi şi fiind prezentaţi Parchetului, respectiv Judecătoriei Motru, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, instanţa de judecată a emis pe numele lor mandate de arestare pe o perioadă de 20 de zile.

Poliţiştii i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: