30 de miliarde pentru lucrări de mântuială

Primarul localităţii Alimpeşti şi unul dintre consilierii sunt în conflict, mărul discordiei fiind sistemul de canalizare din comună. Potrivit consilierului local, Artur Belgher, lucrarea a fost făcută de mântuială, pe bani mulţi, fapt care pune în pericol drumul ce străbate localitatea. 

Potrivit consilierului local, Artur Belgher, lucrările la sistemul de canalizare în localitatea Alimpeşti trebuiau să fie gata anul trecut. Primarul localităţii spune că nu a primit banii necesari de la guvern pentru finalizarea acestui proiect. „Valoarea totală a proiectului se ridică la circa 30 de miliarde de lei vechi iar pentru a termina lucrarea mai avem nevoie de patru miliarde de lei vechi, bani care trebuie daţi de către Guvern. Dacă vom primi banii, vom termina şi lucrarea”,  se apără primăriţa Elena Mosor.

„O parte din bani au ajuns altundeva“

Consilierul local, liberalul Artur Belgher are însă o altă părere. El spune că o parte din banii daţi de Guvern pentru sistemul de canalizare au ajuns în altă parte. „Guvernul a alocat banii pentru sistemul de canalizare la Alimpeşti la începutul anului trecut, dată la care a alocat bani, tot pentru sistemul de canalizare şi comunei Polovragi. În Polovragi lucrarea a fost gata până la sfârşitul anului, în Alimpeşti încă se lucrează. Mai mult, în Alimpeşti a fost modificată data de finalizare a proiectului. Am solicitat să mi se pună la dispoziţie proiectul sau facturile, să văd şi eu cum au fost cheltuiţi banii, întrucât sunt sigur că o parte din ei au ajuns în altă parte dar, primăriţa a refuzat“, spune Artur Belgher, consilier  PNL Alimpeşti. 

„Drumul a început să se dărâme din cauza conductei de canalizare“

Mai mult, liberalul Artur Belgher spune că drumul care străbate localitatea va fi afectat din cauza sistemului de canalizare. „Drumul a început să se dărâme din cauza conductei de canalizare care a fost băgată pe marginea drumului, la anul cu siguranţă nu se va mai putea circula pe acest drum”, spune acesta. Deşi localnicii din zonă nu sunt foarte interesaţi de această investiţie, primarul, Elena Mosor, promite că până la sfârşitul acestui an ei vor putea renunţa la buda din fundul grădinii, întrucât sistemul de canalizare va fi gata.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: