Pinoşanu a fost agresat, susţin medicii legişti

Adrian Pinoşanu, tânărul bătut acum câteva zile de foştii lui colegi din PSD Gorj, a depus plângere la poliţie împotriva a cinci persoane. Acesta a obţinut şi certificat medico-legal care atestă că a avut nevoie de trei zile de îngrijiri medicale.

Patru membri PSD, între care şi doi consilieri locali, au fost reclamaţi la poliţie de Adrian Pinoşanu, care îi acuză că l-au agresat. Alături de aceştia a mai fost acuzat şi un poliţist comunitar, care ar fi continuat bătaia începută de pesedişti, dar pe care Pinoşanu nu ştie cum îl cheamă.

Fapta s-ar fi petrecut săptămâna trecută. Pinoşanu susţine că se plimba cu un prieten prin Târgu Jiu şi, la un moment dat a oprit o maşină lângă ei, din care au coborât consilierii locali PSD Adrian Tudor şi Alin Rădulescu, precum şi alţi doi tineri pesedişti. Pinoşanu spune că a fost luat la bătaie fără motiv şi că Tudor i-ar fi luat un telefon mobil pentru a şterge înregistrări mai vechi în care îl avea filmat când îl ameninţa la şedinţele de partid.

În replică, Tudor şi Rădulescu au declarat că nici măcar nu s-au întâlnit cu Pinoşanu în ultimele săptămâni şi astfel este exclus să îl fi bătut. Cei doi consilieri susţin că au fiecare un nume şi o carieră pe care nu şi le-ar compromite cu astfel de lucruri.

Cu toate acestea, chiar pesediştii sunt cei care au chemat Poliţia Comunitară, mai ales că şeful acesteia este Ion Tudor, tatăl consilierului Adrian Tudor. Poliţiştii comunitari susţin că au fost chemaţi pentru că Pinoşanu, în prezent membru PDL, ar fi rupt afişele celor de la PSD. Pentru că nu l-au prins rupând afişe, l-au amendat pentru că a aruncat hârtii pe jos, susţineau în ziua incidentului poliţiştii comunitari.

Tudor: „Sunt tineri şi trebuie să mai trecem cu vederea”

Certificatul medico- legal arată ca Adrian Pinoşanu nu a minţit când a spus că a fost bătut de ce 4 tineri social democraţi. Certificatul arată că a fost lovit prin zgâriere şi are nevoie de trei zile de recuperare.

Directorul Poliţiei Comunitare, Ion Tudor,  a vorbit pentru prima dată despre acest scandal. Spune că Poliţia Comunitară a fost sesizată pentru că au fost rupte afişe electorale, însă deocamdată nu a fost amendat nimeni. Ion Tudor a declarat că într-adevăr tinerii au vorbit pe un ton mai ridicat, dar nu s-au bătut. “Eu am vorbit cu ei, dar nu mi-au spus că au fost bătuţi. Sunt tineri şi trebuie să mai trecem cu vederea. Dacă cineva va fi amendat, va fi pentru că au fost aruncate hârtii pe jos“, a declarat Ion Tudor. 

Adrian Pinoşanu a depus certificatul medico- legal la poliţie, iar în momentul de faţă se efectuează cercetări. Pe numele celor 4 tineri social democraţi şi a unui poliţist comunitar a fost întocmit dosar penal pentru lovire.

Vizualizări: 340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: