3500 lei pentru GORJFEST

3500 lei pentru GORJFEST

Consiliul Local Târgu Jiu a alocat suma de 3500 lei pentru desfăşurarea, în perioada 03-13 octombrie, a Festivalului Internaţional de Arte Vizuale “GORJFEST 2010”. Festivalul este deja la a V-a ediţie şi constă într-un  salon internaţional de fotografie artistică, pictură, grafică şi sculptură mică. Consiliul Local şi Primăria Târgu Jiu se numără printre co-organizatorii acestui eveniment. (D.M.)

Proiect Comenius, sprijinit de Consiliul Local

Consilierii locali au aprobat alocarea sumei de 2500 lei Şcolii Generale “Alexandru Ştefulescu” în vederea acoperirii unor cheltuieli de reprezentare în cadrul unui proiect Comenius. Consiliul Europei finanţează proiectul pentru doi ani (2010-2012) şi sunt implicate alte 6 unităţi şcolare din 5 state ale UE. Prima întâlnire de proiect a directorilor şi cadrelor didactice din şcolile partenere are loc în municipiul nostru, în perioada 07-13 octombrie. (D.M.)

     

Diplome pentru rapsozii gorjeni

Şcoala Populară de Artă din Târgu Jiu a fost prezentă la Festivalul Tarafuri şi Fanfare cu Taraful Tradiţional „Rapsozii Gorjului” şi cu rapsodul Ion Argint din Pârâul de Pripor. În urma spectacolului ce a durat peste cinci ore rapsozii din Gorj au primit diplome de excelenţă pentru păstrarea tradiţiilor străvechi din viaţa satului. (A.A.)

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: