5 ani de puşcărie pentru că au furat curcani

Şapte indivizi de etnie rromă au dat iama în curcile şi găinile unei femei din Albeni. Aceştia au reuşit să fure 14 păsări, până când fiul păgubitei i-a văzut. „Eu eram la grajduri peste drum şi am văzut două maşini oprite în faţa casei la mama mea. O femeie căra găinile şi curcile la una dintre maşini care era cu portbagajul deschis. Am alergat şi m-am pus în faţa maşinii să oprească, dar nu a oprit. Mai mult, am vrut să-i încetinesc să le văd numărul de înmatriculare. Am sunat apoi la poliţie”, a declarat fiul femeii din curtea căreia hoţii au furat păsările.

Hoţii au fost prinşi la scurt timp în Târgu- Cărbuneşti cu păsările în portbagaj. Supăraţi din cauza faptului că nu se putuseră bucura de prada lor, cei şapte indivizi au început să arunce cu noroi în organele de poliţie „Ne luaţi pe noi care nu am făcut nimic, dar  pe cei care fură fără neruşinare îi lăsaţi în pace. Ce am făcut aşa de rău, de parcă cine ştie ce am luat”, striga în gura mare una dintre femeile de etnie romă care aştepta să intre la audieri.

Toţi cei şapte indivizi, domiciliaţi în Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman vor fi anchetaţi, iar acum aceştia riscă închisoare de până la 5 ani.

Vizualizări: 371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: