Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

500 de familii fără apă

Motivul? Nu şi-au plătit datoriile către Aparegio, de peste 1,4 miliarde de lei vechi.  Asociaţiile de proprietari, aflate în situaţia de a fi debranşate, sunt din zonele: Unirii, Artego, Mioriţei, Casei de Cultură, Libertăţii şi Gării. Aici, facturile sunt neachitate din luna decembrie, aşa că, apa va fi oprită de pe 30 mai, anunţă Ion Popescu, directorul furnizorului Aparegio.

Alte ştiri pe scurt:

Ultima zi de depunere a situaţiilor financiare

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Gorj anunţă contribuabilii că azi, 30 mai, este termenul limită pentru depunerea situaţiilor financiare anuale. Au obligaţia de a depune aceste situaţii societăţile comerciale, regiile autonome, institutele naţionale de cercetare-dezvoltare, pentru exerciţiul financiar 2010.

(A.A.)

Finanţare de la Banca Mondială

Banca Mondială (BM) a aprobat vineri un proiect de 500 milioane euro pentru modernizarea sistemului de asistenţă socială din România, care are ca obiectiv reducerea costului fiscal şi sustenabilizarea programelor de acest tip şi focalizarea ajutoarelor către populaţia cea mai vulnerabilă. 

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diverse:

Citește și: