A ajuns la spital de la o înţepătură de viespe

O bătrână din municipiul Târgu-Jiu a fost la un pas de moarte după ce a fost înţepată de o viespe.  Femeia nu ştia că este alergică la astfel de înţepături şi i-a venit rău. Ea a fost transportată cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean , medicii reuşind să o stabilizeze. Bătrâna este acum în afara oricărui pericol.

Viorica Mogoşanu are 73 de ani şi este din Municipiul Târgu-Jiu.  Ieri, în jurul prânzului, a vrut să ia un borcan cu miere pe care îl ţinea în balcon şi a fost înţepată de o viespe. Femeii i s-a făcut rău imediat şi a căzut din picioare. Ceilalţi membri ai familiei au anunţat imediat ambulanţa şi bătrâna a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. „M-a muşcat o viespe de mână şi nu ştiam că sunt alergică. M-a luat imediat cu tremurat, am rămas fără aer şi am simţit că mă lasă picioarele. Am căzut şi apoi am ajuns la spital. Simt că nu pot respira şi îmi tremură tot corpul”, a spus Viorica Mogoşanu.

Medici i-au acordat femeii îngrijiri medicale şi este în afara oricărui pericol. „Am primit o pacientă muşcată de o viespe. Are tensiunea mare, a intrat şi în panică şi  prezintă alergie la locul înţepăturii. Am reuşit să o stabilizăm şi îşi va reveni”, a declarat Alina Bumbaru, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: