Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A ameninţat paznicii CE Oltenia cu sapa

Trei bărbaţi din Fărcăşeşti au ajuns în arestul poliţiei după ce au fost prinşi în timp ce furau cărbune de la o carieră din zonă. Doi dintre ei sunt acuzaţi de furt, iar celălalt de tâlhărie, asta după ce s-a repezit la agenţii de pază ai carierei cu o sapă şi a aruncat cu pietre spre aceştia.

Cei trei bărbaţi au vârste cuprinse între 23 şi 35 de ani şi sunt din comuna Fărcăşeşti. Aceştia au fost reţinuţi joi noaptea de poliţiştii din Rovinari, suspectaţi fiind că în data de 23 octombrie au încercat să fure cărbune de pe banda transportoare de la o carieră din zonă. Numai că au fost prinşi în timpul acţiunii de către agenţii de pază ai carierei. Luaţi prin surprindere, unul dintre aceştia a încercat să-i lovească pe paznici cu sapa cu care sustrăgea cărbunele de pe bandă, după care a început să arunce cu pietre spre aceştia. După ce au stat 24 de ore în arest, suspecţii au fost prezentaţi procurorilor cu propunere de arestare preventivă. Cei acuzaţi de furt au fost eliberaţi sub control judiciar, iar soarta celui acuzat de tâlhărie a rămas să o stabilească judecătorii. Poliţiştii continuă însă cercetările în vederea documentării întregii activităţii infracţionale a acestora.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: