Fotomodel din Târgu Jiu, fără viață la București!

O tânără gorjeancă plecată în lumea largă pentru a face o carieră în modeling a fost găsită fără suflare în apartamentul din București în care locuia atunci când venea în țară, ea stând mare parte a timpului în Italia, la Milano. Anca Rovența este fiica Lucianei Rovența, medic șef la Casa Județeană de Sănătate         Gorj, mama fiind cea care a făcut și macabra descoperire.

Femeia s-a panicat luni că fiica nu i-a răspuns la telefon, în ciuda apelurilor insistente ale sale, iar marți a pornit spre capitală, unde a găsit-o pe Anca întinsă pe jos în apartamentul încuiat pe interior. O tânără care a avut la liceu numai note mai mari de 9.00 a devenit acum o amintire pentru toți cunoscuții săi, vestea șocând pe toată lumea.

Trupul neînsuflețit al tinerei de 26 de ani a fost adus aseară la Târgu Jiu, fiind depus la capela bisericii Sfântul Nicolae, cei dragi putând astfel să își ia rămas bun de la Anca. Împrejurările în care s-a produs decesul nu sunt cunoscute deocamdată, un infarct, pe fondul oboselii, sau o cură de slăbit drastică, sunt cele mai vehiculate ipoteze. Anca era verișoară cu un alt fotomodel celebru din Târgu Jiu, Cristina Rovența, iubita fostului jucător de la Pandurii, Alexandru Maxim, care activează acum în campionatul Germaniei, Cristina fiind la rândul său desemnată Miss Tourism Europe în anul 2012, în acel an gorjeanca fiind considerată cea mai frumoasă fată de pe continent. La momentul câștigării competiției, Cristina știa patru limbi străine și era licențiată la două facultăți.

Moartea verișoarei sale a stârnit tristețe nu doar în sufletul părinților, fiind unicul copil al familiei, ci și al celor care au cunoscut-o, inclusiv al dascălilor de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu, unde a fost elevă în urmă cu un deceniu. Profesorul Elena Roată ne-a spus, cu lacrimi în ochi, că nu-i vine să creadă că Anca nu mai este printre noi, ani de zile tânăra fiind colegă și bună prietenă cu fiica sa în perioada studiilor generale și liceale. „Era un copil extraordinar de sensibil, de creativ, pentru care în viața aceasta aș fi văzut o carieră de succes în orice domeniu. Sensibilitatea ei, creativitatea și bunul simț dominau clasa ei, clasă pe care eu am avut-o de la a V-a până la a XII-a. Opt ani am avut-o elevă, a fost colegă cu fiica mea, promoția lor fiind una de succes a Colegiului. E greu să vorbești în asemenea momente. Am înțeles că aveau un proiect prin care doreau ca la final de an o parte din clasă să se reunească, ei urmând să aniverseze în curând 10 ani de la absolvire. M-am uitat pe Facebook la pagina ei, unde eram prietene, și nu îmi venea să cred că e posibil așa ceva”, ne-a spus Elena Roată.

Vizualizări: 234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: