A băut şi a provocat un accident

În data de 28.10.2011, orele 18:29, Poliţia oraşului Tg. Cărbuneşti a fost sesizată prin 112, despre faptul că pe raza satului Pojogeni, s-a produs un accident de circulaţie.

Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului s-a constatat că M.C., de 44 ani, din comuna Blejeşti, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autotractor pe un drum agricol, la intrarea pe DN 67 B - localitatea Scoarţa, nu s-a asigurat corespunzător.

În încercarea de a evita coliziunea cu autotractorul, P.P.C., de 32 ani, din municipiul Tg. Jiu, care conducea un autoturism pe drumul prioritar, a părăsit partea carosabilă şi a ajuns cu autoturismul condus în şanţ.

Testat cu aparatul etilotest, M.C. a prezentat o concentraţie de 0,65 mg/litru alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, pe parcursul verificărilor s-a mai constatat că acesta nu deţine nici permis de conducere.

Accidentul de circulaţie nu s-a soldat cu victime.

Pe numele lui M.C. a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi care prezintă o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: