A dat trei spargeri într-o singură noapte

Un tânăr de 18 ani, din comuna Padeş, judeţul Gorj, este cercetat de poliţişti, fiind suspect că a spart nu mai puţin de trei autorurisme într-o singură noapte.

Un tânăr de 23 de ani, tot din Padeş, a sesizat ieri dimineaţă poliţia, cu privire la faptul că în noaptea de 26/27.06.2010, persoane necunoscute i-au sustras din autoturismul proprietate personală, un radiocasetofon, o trusă de chei şi un stingător auto.

La scurt timp de la sesizare, poliţiştii au identificat suspectul în persoana lui Georgian P., de 18 ani, din comuna Padeş, sat Motru Sec. Asupra acestuia, pe lângă radiocasetofon, trusa de chei şi stingătorul auto sustrase din autoturismul lui C.D.,  a mai fost găsit un modulator FM, pe parcursul cercetărilor, stabilindu-se că a fost sustras de către suspect, în aceeaşi noapte, din autoturismul proprietatea lui T.G., de 18 ani, din comuna Padeş. Bunurile au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate.

Extinzând cercetările, s-a mai stabilit că acelaşi suspect, în aceeaşi noapte, a pătruns şi în autoturismul aparţinând lui R.C.P., din comuna Padeş, iar de aici a sustras un radiocasetofon şi alte bunuri, care au fost recuperate de poliţişti şi predate părţii vătămate.

În cauză a fost întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: