Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A doua serie de bilete de tratament pentru pensionari

Casa de Pensii Gorj a primit a doua serie de bilete de tratament din anul 2020 care are ca dată de intrare ziua de 4 martie.

Pentru această serie s-au primit 58 de bilete pentru tratament balnear, numai pentru unitățile de tratament din proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice Bucuresti (sucursale ale Societatii de Tratament Balnear si Recuperare a Capacitatii de Munca „TBRCM” SA).

„Listele cu locurile repartizate si de asemenea locurile disponibile pentru seria nr.2 sunt afisate la sediul Casei Judetene de Pensii Gorj si pe pagina de internet (www.cjpgorj.ro – sectiunea bilete de tratament).

Biletele de tratament balnear se elibereaza beneficiarilor numai dupa legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal titularului sau unei alte persoane, desemnate de catre titular prin procura autentificata, din care sa rezulte ca mandatarul este imputernicit sa ridice biletul de tratament balnear“, anunță Casa de Pensii Gorj într-un comunicat.

Vizualizări: 884

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: