A fost spulberată de o locomotivă

Şi-a găsit sfârşitul pe calea ferată. O femeie în vârstă de 47 de ani din Municipiul Târgu-Jiu a fost spulberată vineri seară de o locomotivă. Mecanicul locomotivei a  fost cel care a anunţat faptul că sub podul de la Pasarelă s-a produs un accidentul feroviar.

Elena Prunariu în vârstă de 47 de ani din Muncipiul Târgu-Jiu a participat joi seară la o adunarea religioasă, iar apoi a mers să-şi viziteze nişte rude care stau sub podul de la Pasarelă. Aceasta le-a dus nişte medicamente, iar după ce au mai stat puţin de vorbă femeia a plecat spre casă, însă din nefericire nu a mai ajuns. În timp ce traversa calea ferată ea a fost lovită în plin de locomotivă care a târât-o pe femei câţiva metri.

Accidentul a fost anunţat chiar de mecanicul locomotivei. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii ajunşi imediat la faţa locului, se pare că de vină ar fi victima care nu s-a asigurat la trecerea de cale ferată.

Rudele femeii la care aceasta fusese în vizită au aflat că cineva a decedat pe calea ferată şi au mers să vadă despre ce este vorba. Mare le-a fost mirarea când au văzut că este vorba chiar de o cumnată a lor. Aceştia au recunoscut-o după împrecăminte, pentru că femeia a fost desfigurată. „Cred că este cumnata noastră, pentru că are aceleaşi haine. La faţă nu se dăm seama pentru că este desfigurată şi plină de sânge. Dar ea trebuie să fie că hainele sunt ca ale ei”.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: