A fost ucisă cu 12 lovituri de cuțit

Un tânăr de 21 de ani din comuna gorjeană Bengești Ciocadia a fost trimis luni în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, acuzația fiind de omor calificat. Este vorba de crima care a avut loc acum câteva luni la Baia de Fier, când o fată de 19 ani a fost ucisă cu 12 lovituri de cuțit. Era încă vie când Raimond Căldăraru a pus-o pe bancheta din spate a mașinii și a adus-o la Târgu Jiu, lăsând-o să sângereze zeci de minute. Și nu, nu a dus-o la spital, ci un curtea unei case, unde a fost găsită de polițiști la aproape două ore de la comiterea crimei.

Tânăra a fost iubita lui Raimond timp de aproape un an, până în luna iunie a acestui an. A fost o relație caracterizată prin acte repetate de violență fizică și psihică, se arată în rechizitoriu, astfel că fata a pus capăt relației.

A primit amenințări, a fost urmărită în trafic, a cerut sprijinul poliției, dar în final tânăra a sfârșit ucisă. “Inculpatul C. a dezvoltat sentimente de gelozie și a luat hotărârea ca, în situația în care victima M. ar iniția o relație amoroasă cu altă persoană, să suprime viața victimei. Această hotărâre inculpatul a expus-o în repetate rânduri victimei, în perioada mai - iulie 2021, prin mesaje vocale în rețelele de socializare și prin comunicare directă”, se arată într-un comunicat al Parchetului Gorj.

Raimond Căldăraru ar fi pândit-o de mai multe ori pe fosta iubită la domiciliul din Baia de Fier și a urmărit-o în trafic.

La miezul nopții de 14/15 iulie, Raimond Căldăraru a aflat că tânăra s-a întâlnit cu alt bărbat. “Inculpatul C. a procedat la pândirea victimei la domiciliul acesteia și ulterior la urmărirea, pe raza localităților Polovragi și Baia de Fier, cu autoturismul marca BMW a autoturismului tot marca BMW, în care se aflau victima și martorul G., determinând oprirea acestuia în trafic”, se mai relatează în comunicat.

Fata a fugit din mașină, încercând să se refugieze în alta, dar Raimond Căldăraru a pus-o la pământ, a scos briceagul și a înjunghiat-o de 12 ori.

“După aplicarea loviturilor, dar în timp ce victima era încă în viață, inculpatul C. a introdus-o cu forța pe aceasta în interiorul autoturismului său, după care a demarat în viteză și a transportat-o până la Târgu Jiu, la locuința unei alte persoane, împiedicând în felul acesta și luarea măsurilor urgente pentru salvarea victimei”, a mai menționat sursa citată.

Raimond Căldăraru este judecat în stare de arest, el fiind în spatele gratiilor din 15 iulie.

Vizualizări: 30,910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: