A furat bijuterii din casa în care a lucrat

La numai 21 de ani, un tânăr din Borăscu a ajuns în spatele gratiilor fiind suspectat de comiterea unui furt care-i va marca toată viaţa.

El a fost reţinut de oamenii legii după ce în februarie anul acesta a ajutat la diferite treburi un consătean mai cu dare de mână, tânărul având timp să observe că în casa în care intrase există suficient de multe „tentaţii”. Proprietarul casei, devenit acum păgubit, a sunat la 112 chiar pe 1 Aprilie pentru a-i anunţa pe poliţişti despre faptul că i-au dispărut vreo 200 de grame de bijuterii din aur. Lănţişoare, inele, cercei, bănuţi, totul din aur, s-au „evaporat” dintr-o dată, oamenii legii netrebuind însă să caute prea mult după hoţ.

„Suspectul a fost depistat şi condus la sediul secţiei de poliţie pentru audieri, acesta recunoscând că a sustras bijuteriile, profitând de neatenţia părţii vătămate, ulterior, valorificându-le la diferite case de amanet. Până în prezent, urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au recuperat şi restituit părţii vătămate, bijuterii în valoare de 3.000 lei”, spun poliţiştii, suma recuperată fiind destul de mică în comparaţie cu prejudiciul creat. Acesta nu este singurul caz de acest gen anchetat de poliţiştii gorjeni în 2012, la Târgu Jiu două menajere fiind şi ele anchetate penal pentru că au furat din casele în care intraseră pentru a face curăţenie, serviciile lor depăşind cu mult aşteptările proprietarilor.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: