A furat o motocicletă, a făcut accident şi a fugit

Poliţiştii din Ţicleni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 35 ani, fiind acuzat de furt calificat, conducere fără permis şi părăsirea locului unui accident în care a fost implicat.

În fapt, la data de 15 iunie, în jurul orelor 17:00, V.N., de 35 ani, din oraşul Ţicleni, în timp ce se afla la terasa unui local de alimentaţie publică din Ţicleni, a luat fără consimţământ, cu scopul de a folosi, fără drept, motocicleta aparţinând lui F.A., de 30 ani, din aceeaşi localitate.

Ulterior, poliţiştii au constatat că suspectul a condus ulterior motocicleta pe DJ 675, deşi nu poseda permis de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice. De fapt, gorjeanul conducea o motocicletă sustrasă, iar într-o curbă la stânga semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, după care a intrat în coliziune cu un canal pluvial din beton. Ulterior, bărbatul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei, cu scopul de a se sustrage cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, luni, 1 octombrie a.c., poliţiştii au emis pe numele lui V.N., de 35 ani, ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei care efectuează cercetarea locului faptei.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: