A incendiat două maşini din gelozie. Verdict!

Piromanul din Dragoteşti care în luna mai a incendiat două autoturisme la Mătăsari, doar pentru a se răzbuna pe proprietarul acestora, şi-a primit acum pedeapsa. Judecătoria Motru a dispus condamnarea lui Viorel Creţu la 2 ani de închisoare, în condiţiile în care acesta a fost pentru circa o lună şi în arest la domiciliu, după săvârşirea faptelor.

La instanţă, inculpatul şi-a recunoscut greşelile şi a pledat vinovat, magistraţii dispunând ca executarea pedepsei de 2 ani să fie suspendată şi înlocuită cu un termen de supraveghere de 3 ani. În acest timp, bărbatul trebuie să fie la dispoziţia autorităţilor judiciare, să nu părăsească teritoriul naţional, să îşi justifice sursele de existenţă, dar şi să presteze 80 de zile de muncă în folosul comunităţii.

Şi pentru că bărbatul ale cărui maşini au fost parţial distruse era considerat un rival în dragoste de către Creţu, acesta ar urma să primească de la inculpat şi despăgubiri de 5.000 de lei. Inculpatul mai are de achitat şi statului cheltuieli judiciare de 1.500 de lei, verdictul magistraţilor nefiind unul definitiv deocamdată.

Vizualizări: 1,752

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: