A început selecţia viitorilor administratori ai MedservMin

Societatea MedservMin, la care acţionar majoritar este CE Oltenia, a demarat procedurile pentru selectarea unui nou Consiliu de Administraţie (CA). Cei care doresc să prindă un post de administrator la prestatorul de servicii medicale mai pot depune candidaturile până în data de 20 noiembrie, inclusiv. Până acum nu a fost depusă nicio candidatură, spune conducerea unităţii.

Noii administratori ai MedservMin vor fi selectaţi în baza ordonanţei 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice. De selecţie se va ocupa comisia stabilită de acţionarul majoritar, adică CE Oltenia. Prestatorul de servicii medicale pentru complex a deschis o sesiune de depunere de dosare care se va încheia vineri. Candidaturile se primesc la sediul MedservMin. "Este acest termen pentru depunerea dosarelor, urmând ca, după ce va fi numit Consiliul de Administraţie, să aibă loc şi selecţia directorului. Cine doreşte poată să depună dosarul la Registratură, urmează ca după aceea comisia stabilită de acţionarul majoritar să selecteze pe cei care şi-au depus ofertele şi vom vedea. Sunt 5 posturi de membru. Până acum nu a fost depusă nicio candidatură. Mai durează până prin decembrie acest proces de selecţie al administratorilor", a declarat Gavrilă Pop, directorul delegat al societăţii MedservMin.

Consiliul de Administraţie al MedservMin este format în prezent din 5 membri: Lavinia Cosneanu - preşedinte, Pantelimon Manta - membru pe partea juridică, medicii Gheorghe Neaţă şi Viorel Stănoiu - membri pe parte medicală şi Marius Borcan, şef serviciu la Uzina Mecanică (UM) Sadu.

Fiecare membru al CA este remunerat pentru participarea la o şedinţă lunară cu suma de 1100 lei, venit net, adică 20% din salariul directorului.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: