A intrat cu autocamionul furat într-o cabină de telefon

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Peştişani au fost sesizaţi de către administratorul unei societăţi comerciale din Peştisani, cu privire la faptul că în noaptea de 15/16.05.2010, persoane necunoscute i-au sustras din incinta depozitului situat pe raza satului Gureni, un autocamion, pe care ulterior l-au abandonat la circa 1,5 km, pe un drum comunal, după ce în prealabil au intrat în coliziune cu o cabină telefonică.

Pe parcursul cercetărilor, echipa operativă formată din poliţişti ai Poliţiei Oraşului Tismana şi cei ai postului de poliţie amintit, au stabilit că suspecţii folosiseră chei potrivite pentru sustragerea autovehiculului.

La data de 17.05.2010, continuând investigaţiile, suspectul a fost identificat în persoana lui Ion S., de 32 ani, din comuna Peştişani, judeţul Gorj. Pe lângă infracţiunea furt calificat, în sarcina suspectului au fost reţinute şi infracţiunile de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, întrucât acesta nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Poliţiştii au dispus reţinerea lui Ion S. pe bază de ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: