A intrat cu maşina în gard

În noaptea de 20/21 octombrie, ora 00:20, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Turburea au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, de către un cetăţean din comuna Vladimir, cu privire la faptul că un autoturism a părăsit partea carosabilă, ajungând în apropierea gardului locuinţei sale.

Poliţiştii care au ajuns imediat la faţa locului, l-au identificat pe M.I.V., de 21 ani, din comuna Logreşti, conducătorul autoturismului. S-a constatat că acesta, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DJ 662 - Frasinu, a părăsit partea carosabilă, accidentul soldându-se doar cu avarii la autovehicul.

Testându-l cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că M.I.V. prezenta o concentraţie de 0,52 mg/litru alcool pur în aerul respirat. Tânărul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării şi îl cercetează pe cel în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice, de către o persoană care prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: