A intrat cu maşina într-un cap de pod

În data de 09.12.2010, orele 13:02, lucrătorii Postului de Poliţie Turburea au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de un participant la traficul rutier, cu privire la faptul că, pe raza comunei Turburea s-a produs un accident rutier.

           Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că, Ionela L.D., 31 ani, din municipiul Târgu–Jiu, judeţ Gorj, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ661 Turburea, km 7+950 m., a pierdut controlul volanului şi a acroşat un cap de pod.

           În urma impactului a rezultat autoaccidentarea uşoară a conducătoarei auto, aceasta fiind transportată la Spitalul Târgu-Cărbuneşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale şi recoltarea de probe biologice, aceasta purta centura de siguranţă, în autoturism nu au fost găsite mijloace de detectare ale undelor radar.

           În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: