A lăsat spitalul judeţean pentru un post în străinătate

Narcis Mărgineanu, purtătorul de cuvânt şi jurist al Spitalului Judeţean Târgu Jiu, a renunţat la serviciu pentru a pleca la muncă în străinătate. Începând cu data de 1 martie, a intrat în concediu fără plată pentru o perioadă de un an. Narcis Mărgineanu primea un salariu lunar de aproximativ 1500 de lei. Acesta spune că a părăsit temporar unitatea spitalicească pentru a-şi face un viitor mai bun, pentru munca depusă în afara ţării fiind mult mai bine plătit.

Narcis Mărgineanu, de profesie jurist, nu mai este purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Târgu Jiu. Începând de vineri, el a intrat în concediu fără plată pentru a putea pleca la muncă în străinătate. Mărgineanu primea un salariu lunar de aproximativ 1500 de lei. Acesta spune că a cerut să-i fie suspendat contractul de muncă pentru a putea câştiga mai mulţi bani în afara ţării. „Începând cu data de 1 martie sunt în concediu fără plată până pe data de 1 martie 2014. Am cerut să-mi fie suspendat contractul de muncă pentru a pleca la muncă în străinătate ca să-mi asigur un viitor mai bun. Nu am intenţia de a rămâne definitiv acolo, dar nici nu ştiu ce se va întâmpla până la data de 1 martie 2014”, a declarat Narcis Mărgineanu. Acesta a mai precizat că atribuţiile  de jurist îi vor fi preluate de către cele două colege ale sale. „Nu ştiu cine va fi purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean. În ceea ce privesc celelalte atribuţii de serviciu, acestea vor fi preluate de cele două colege de la Compartimentul Juridic. De asemenea, nu ştiu dacă managerul spitalului va angaja temporar pe cineva pe postul meu”, a mai menţionat Narcis Mărgineanu.

În ultimii ani mai multe cadre medicale din Gorj au renunţat la plecat la muncă în străinătate pentru a putea duce un trai mai bun. Aceştia au un mare avantaj, că posturile din ţară le sunt rezervate.

Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: