A lovit o tânără pe trecerea de pietoni și a fugit

A lovit o tânără care traversa strada pe trecerea de pietoni și apoi a fugit de la fața locului. Și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o și a revenit la locul evenimentului după aproximativ o jumătate de oră.

Evenimentul a avut loc ieri de dimineață pe strada Republicii din Municipiul Târgu-Jiu. O tânără de 27 de ani s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, dar și pe culoarea verde a semaforului. Din păcate, a fost acroșată de un tânăr de 19 ani care a considerat că nu trebuie să oprească să vadă ce a făcut, așa că și-a văzut de drum. Și-a dat seama probabil de greșeala pe care a făcut-o și a revenit la fața locului după aproximativ 30 de minute.

Polițiștii ajunseseră deja la fața locului și au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier soldat cu rănirea tinerei de 27 de ani, care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Târgu-Jiu. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ, dar cu toate acestea oamenii legii l-au condus la spital în vederea recoltării probelor biologice. Polițiștii au întocmit pe numele șoferului dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală și, pentru că a fugit de la locul faptei, va fi cercetat și pentru părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: