A murit lovit de două maşini

Un bărbat de 60 de ani din Motru şi-a găsit sfârşitul lovit nu de una, ci de două maşini. Cel puţin aşa cred rudele celui decedat, care nu îşi explică de ce bătrânul era întins pe şosea când a fost lovit de un autoturism. Pentru ca ghinionul să fie maxim, ambulanţa a ajuns cu 45 de minute întârziere, deşi accidentul s-a produs la nici un kilometru de spital.

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 67, în dreptul localităţii Motru. Şoferul, de 62 de ani, nu a văzut că un bărbat era întins pe şosea şi a trecut peste el cu maşina. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Rudele celui decedat sunt de părere că omul a zăcea pe stradă pentru că mai fusese lovit de o altă maşină. Ginerele bătrânului, ajuns primul la faţa locului, a văzut că autoturismul cu număr de Dolj, care a trecut peste bărbatul căzut, nu părea lovită: „Avea lucrurile aruncate la câţiva metri. Ceasul era la trei metri, o plasă la cinci metri… Cred că l-a lovit o maşină mare, apoi a trecut maşina asta”.

Poliţia nu a confirmat această ipoteză, dar face cercetări pentru a elucida cauzele producerii accidentului. Cert este că şoferul cu maşină de Dolj nu consumase băuturi alcoolice.

Ambulanţa a ajuns cu mare întârziere

Rudele celui decedat în accident sunt revoltate şi pentru că ambulanţa a ajuns cu o întârziere de 45 de minute, deşi spitalul din Motru era foarte aproape de locul accidentului. „Nu se poate aşa ceva, să vezi un om pe stradă, la un kilometru de spital, şi să stai 45 de minute să vină salvarea. Poate mai putea fi salvat! Pe jos dacă veneau şi tot ajungea”, acuză rudele.

Cei de la ambulanţă recunosc întârzierea, dar spun că de vină este sistemul. Asta pentru că singura ambulanţă disponibilă era la o altă intervenţie la ora producerii accidentului. Vasile Vintilescu, asistent SJA Motru, a spus că ştie de la colegii săi că ambulanţa era la Târgu Jiu, cu un alt pacient, şi că nu li s-a spus cât de grav este accidentul.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: