A rănit cinci prieteni şi a fugit de la locul accidentului

Un tânăr de 19 ani din Săcelu este cercetat de poliţişti după ce a produs un accident soldat cu cinci victime. Mai mult, acesta a urcat beat la volan, şi după ce a văzut ce nenorocire a produs a părăsit locul accidentului.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Gorj, în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie 2011, ora 03:10, un participant la trafic a anunţat prin 112 că pe raza comunei Crasna, în satul Radoşi s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime. La faţa locului a ajuns o echipă operativă din cadrul Poliţiei oraşului Novaci şi Secţiei 9 Poliţie Rurală Novaci.

Aici, pe DJ 665 - Crasna, lângă un autoturism care intrase în coliziune cu un cap de pod, au fost găsiţi 5 tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, loviţi uşor. Totodată, s-a constatat că şoferul fugise de la faţa locului, fără a anunţa accidentul de circulaţie, abandonându-i pe cei cinci pasageri aflaţi în autoturism.

După aproximativ 20 de minute de la sesizarea accidentului, poliţiştii l-au depistat pe conducătorul auto, O.M.F., de 19 ani, din comuna Săcelu, judeţul Gorj, pe raza comunei Crasna. Poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatul etilotest, constatând că acesta prezenta o concentraţie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că şoferul, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DJ 665, din direcţia Novaci – Bumbeşti-Jiu, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. După producerea accidentului acesta a plecat de la faţa locului fără încuviinţarea poliţiştilor.

CERCETAT

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în prezent este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, pentru că a condus beat, dar şi pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: