A sunat la 112 să-şi apere soacra

În seara zilei de duminică, 7 octombrie a.c., orele 20:05, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi de către P.G., de 43 ani, din municipiul Motru, judeţul Gorj, cu privire la faptul că socrul său, B.C.I., de 49 ani, din comuna Slivileşti, şi-a agresat soţia sa.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de siguranţă publică care a constatat faptul că suspectul B.C.I., aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, şi-a agresat soţia şi a ameninţat mai mulţi localnici, cu acte de violenţă.

Poliţiştii l-au depistat la scurt timp pe suspect, iar cu ocazia efectuării controlului corporal, asupra acestuia au fost găsite două cartuşe de vânătoare cal. 12 mm. De asemenea, au constatat că B.C.I. deţinea o sabie confecţionată artizanal, cu lungimea lamei de 59 cm, precum şi un dispozitiv metalic (ţeavă), confecţionat artizanal, ce fusese conceput pentru utilizarea cartuşelor de vânătoare.

Pe parcursul anchetei, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor, sabia, cele două cartuşe precum şi dispozitivul artizanal. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi port ilegal de “armă albă”, iar ulterior, în baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus pe bază de ordonanţă reţinerea suspectului.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 8 octombrie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: