A treia sesiune de depunere a candidaturilor pentru Minprest

Complexul Energetic Oltenia a prelungit, pentru a treia oară, perioada de depunere a candidaturilor pentru cele cinci posturi din Consiliul de Administraţia al Minprest, în baza Ordonanţei 109/2011 privind guvernanţa corporatistă. Deşi ultimul termen a fost 31 mai, acum compania a decis că mai pot fi depuse dosare până pe 19 iunie. Nici recrutarea directorilor de la CE Oltenia nu a fost finalizată, deşi a început acum un an şi jumătate. Singurul care a semnat contract de mandat este Daniel Antonie, chiar dacă se pare că nu întruneşte condiţiile pentru a conduce Divizia Minieră.

Singurii doi directori recrutaţi prin firme specializate rămân Laurenţiu Ciurel şi Daniel Antonie. Ciurel a fost selectat acum doi ani de Kienbaum, direct din PSD. Şi Antonie provine tot din PSD Gorj, el semnând contractul de mandat după „selecţia“ făcută de Quest Advisors. Surse spun că Antonie nu îndeplineşte două condiţii importante pentru a fi director la Divizia Minieră: nu are experienţă minim 3 ani în management de top şi nu a mai implementat programe de restructurare şi eficientizare. Ceilalţi directori din echipa lui Ciurel- Aurel Medinţu, Ion Petroniu sau Adriana Vîlceanu- sunt încă în aşteptare.

Şi la Minprest a fost prelungită, din nou, perioada de depunere de dosare. Potrivit unui anunţ pus ieri pe site-ul CE Oltenia, candidaturile şi documentele necesare vor fi trimise/depuse la sediul Minprest, începând cu data de 12.06.2015 până cel târziu în data de 19.06.2015, ora 15:00, pe suport hârtie, în plic închis şi sigilat. Candidaturile depuse în primele două sesiuni rămân valabile şi pentru noua sesiune, anunţă preşedintele Comisiei de Evaluare, Ion Petroniu. De asemenea, în cazul Minprest, acţionarul majoritar CE Oltenia ţine locul unei firme de recrutare.

Actualii membri ai Consiliului de Administraţie sunt Cristina Diaconescu (n.r- preşedinte al CA-ului), Vasile Velcea, Constantin Buleteanu, Radu Gabriel Angheloiu şi Bebe Cornel Irod.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: