Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

A vrut să plece din ţară ascuns sub mochetă

Un gorjean de 28 de ani a vrut să plece din ţară ascuns sub mocheta unei maşini, din cauză că avea actul de identitate expirat şi nu avea bani pentru unul nou. Acesta a fost prins de poliţia de frontieră. „Pe 24 august 2015, în jurul orei 1.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român Ion L., de 46 de ani, din judeţul Gorj, conducând un Peugeot tip Boxer, înmatriculat în Bulgaria. Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit, în compartimentul marfă al maşinii, ascunsă sub o mochetă, o persoană de sex masculin, motiv pentru care au demarat cercetările. Astfel, s-a stabilit că persoana ascunsă este cetăţeanul român Ovidiu C., de 28 de ani, din judeţul Gorj”, au precizat reprezentanţii Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

Ovidiu C. s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar şoferul pentru de complicitate la tentativa de trecere ilegală a frontierei de stat. (A.A.)

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: