A zăcut moartă o săptămână în garsoniera sa

Descoperire macabră făcută ieri dimineaţă într-un bloc din municipiu, unde o pensionară a zăcut moartă în propria locuinţă timp de aproape o săptămână. Nimeni ştie exact când s-a produs decesul, cert fiind doar mirosul puternic venit dinspre locuinţa acesteia şi pe care locatarii din bloc nu l-au mai putut suporta.

Oamenii au sunat la 112 după pompieri, mai ales că aveau deja o experienţă tristă în acest sens, în primăvară un tânăr de pe acelaşi etaj cu femeia moartă acum fiind găsit în putrefacţie în propria garsonieră. „De vreo patru zile nu am mai văzut-o eu, parcă aşa îmi amintesc. Mai coboram din apartamentul meu, o mai vedeam la ea pe terasă, dar în ultimele zile nu am mai zărit-o. Acum am văzut maşina de la Pompieri şi auzii de la alţii că o găsiră moartă”, a spus unul dintre locatari.

Femeia era suferindă, vecinii săi nefăcându-şi probleme prea mari în privinţa sa întrucât o ştiau internată pe la diferite spitale din ţară. Ieri dimineaţă mirosul ce răzbea pe holurile blocului a devenit însă insuportabil chiar şi pentru rudele tânărului care a fost găsit mort la sfârşitul lunii mai. „Noi am găsit atunci băiatul, eram plecaţi la ţară şi când am venit era căzut în baie. Acum uite ce se întâmplă cu vecina. Toate ne vin de la Dumnezeu pentru că şi pe nepotul nostru l-au scos pompierii că şi el era închis pe dinăuntru”, a spus Ana Sârbu, o mătuşă a tânărului mort la sfârşitul lui mai.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru a debloca uşa apartamentului, mirosul puternic de cadavru în descompunere dându-le de la început indicii despre ceea ce aveau să găsească în interiorul locuinţei. „Am intrat cu o scăriţă pe geam ca urmare a solicitării pe care am primit-o, iar în interior am găsit o persoană decedată. Era întinsă, căzută cu capul spre uşa de la intrare. În interior era un miros greu, care denotă faptul că persoana respectivă era moartă de câteva zile”, a menţionat Stelian Bălaşa, şeful Gărzii de Intervenţie Târgu Jiu, din cadrul ISU Gorj. Uşa de acces la locuinţa bătrânei a fost sigilată de poliţişti, aceştia deschizând o anchetă pentru a stabili amănuntele în care s-a produs decesul, deocamdată neexistând suspiciuni cu privire la cauzele morţii.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: