Abonamente la meciurile de handbal şi baschet. Vezi cât costă!

Echipele de baschet şi handbal au anunţat că abonamentele pentru campionatul 2014-2015 vor fi puse în vânzare din 11 august. La handbal, un abonament costă 25 de lei, iar la meciurile din competiţia EuroChallenge de la baschet costă 80 de lei. Clubul Energia va emite abonamente doar pentru turul campionatului Ligii Naţionale, deoarece, la începutul anului viitor, Sala Sporturilor din Târgu-Jiu va intra într-un amplu proces de modernizare.

În perioada 11 august – 24 august se vor vinde abonamente numai persoanelor care au deţinut abonamente şi sezonul trecut şi care vor să-şi păstreze locurile din ediţia trecută de campionat. Abonamentele se pot procura în baza cărţii de identitate şi a tabelului pe care clubul îl deţine referitor la abonaţii din sezonul precedent. După data de 24 august se vor pune în vânzare abonamentele rămase disponibile, care vor fi distribuite până la data începerii noului sezon.

Pentru meciurile echipei de handbal, un abonament costă 25 de lei, valabil până la 31 decembrie 2014. Abonamentele pot fi procurate de la sediul clubului de la Sala Polivalentă, zilnic, de luni până vineri, între orele 09-13 şi 16-20.  În prima etapă, Energia joacă în deplasare cu Potaissa Turda, în timp ce etapa a doua programează primul meci pe teren propriu al Energiei. În runda a doua, elevii lui Liviu Andrieş vor juca împotriva celor de la HC Vaslui, echipă nou promovată pe prima scenă a handbalului românesc. Pachetul pentru meciurile echipei de baschet, din campionat şi EuroChallenge, costă 80 de lei, valabil până la 31 decembrie 2014. Abonamentele pot fi procurate de la sediul clubului de la Sala Polivalentă, zilnic, de luni până vineri, între orele 09-13 şi 16-20.

Prima etapă programează derby-ul Olteniei,  Energia joacă pe teren propriu cu SCM U Craiova,  în timp ce în etapa a doua  elevii lui Antonis Constantinides se vor deplasa la Piteşti, pentru meciul cu BCM U.

MECI

Şi echipa de fotbal a stabilit preţurile biletelor pentru meciul dintre Pandurii Târgu-Jiu şi Ceahlăul Piatra Neamţ, programat sâmbătă, la ora 18:30 pe Stadionul Municipal din Târgu-Jiu. La peluze biletul este 5 lei, 15 lei la tribunele I şi II, 20 de lei la tribuna zero şi 30 de la lei la tribuna VIP. Ele pot fi cumpărate vineri şi sâmbătă, 8 - 9 august, între orele 9 şi 18, de la casa de bilete a Stadionului Municipal.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: