Abonamentul la sală, mai ieftin decât masa de Crăciun

Târgujienii au luat cu asalt sălile de fitness din oraş. După ce au mâncat şi au băut bine de sărbători s-au apucat de sport pentru a da jos kilogramele în plus.

Cei care nu au ţinut la siluetă şi au mâncat prea mult de sărbători  caută să scape de kilogramele în plus prin diferite metode însă cea mai mare parte dintre ei merg la sala de fitness. „Mă îngraş foarte repede, am luat în greutate 10 kilograme, mă mai abţin eu de la mâncare dar sportul este foarte bun şi din această cauză vin la sală. Acum mi-am propus să slăbesc 20 de kilograme şi sunt sigur că am să reuşesc, o să merg zilnic la sală”, spune Ion Ţogoe din Târgu Jiu.

„Toţi sunt dornici de sport“

Administratorii sălilor de fitness nu-şi mai încap în piele de bucurie. Numărul celor care solicită eliberarea unui abonament creşte de la o zi la alta. „De sărbători toţi am exagerat puţin...mâncăruri grase, carne tocată, dulciuri. Cei care vor să slăbească trebuie să ţină cont de alimentaţie, să mănânce mai multe salate şi mai puţine fructe pentru că anumite fructe îngraşă şi să facă sport. Au venit extrem de multe persoane acum după sărbători, am avut sala închisă şi toţi sunt dornici de sport”, spune Dorin, antrenor sala fitness. Un abonament pe o perioadă de 30 de zile la sala de fitness costă 60 de lei.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: