Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Absolvenţii gorjeni, aşteptaţi la Bursa Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj organizează Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi în data de 28 septembrie, începând cu ora 10.00, la sediul Casei de Cultură din Târgu Jiu. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, aproximativ 50 de angajatori şi-au confirmat prezenţa. “Până în momentul de faţă, un număr de 49 de angajatori şi-au manifestat intenţia de a angaja absolvenţi. La Bursa care se va organiza vineri, vor fi scoase 384 de locuri de muncă pentru absolvenţi”, a declarat Ana Maria Niculescu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Gorj.

Aceasta a mai precizat că în baza de date a instituţiei figurează aproximativ 1900 de absolvenţi, majoritatea cu studii liceale. “În baza de date a AJOFM Gorj sunt înregistraţi aproximativ 1900 de absolvenţi ai promoţiei 2012. Aceştia primesc o indemnizaţie de 250 de lei, pe o perioadă de şase luni”, a mai precizat Ana Maria Niculescu.  

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: