Accident aviatic cu 14 morți în Brazilia!

Un accident aviatic a avut loc sâmbătă în Brazilia. Toți pasagerii și echipajul unui avion au avut parte de un sfârșit tragic după ce aeronava s-a prăbușit în nordul statului amazonian Manaus, din Brazilia.

Un accident de avion care s-a prăbușit sâmbătă în nordul statului amazonian Manaus din Brazilia s-a soldat cu 14 morți, a declarat guvernatorul statului. Accidentul a avut loc în provincia Barcelos, la aproximativ 400 km de capitala statului, Manaus, au informat agențiile de presă.

"Regret profund moartea celor 12 pasageri și a celor doi membri ai echipajului care au fost victimele accidentului aviatic de sâmbătă de la Barcelos", a declarat Wilson Lima, guvernatorul statului Amazonas pe X, cunoscut anterior ca Twitter. "Echipele noastre au lucrat încă de la început pentru a oferi sprijinul necesar.Condoleanțe și rugăciunile mele se îndreaptă către familiile și prietenii lor”, a mai spus oficialul.

Compania aeriană Aerotaxi din Manaus a emis o declarație prin care a confirmat că a avut loc un accident și că investighează,

dar nu a oferit detalii despre decese sau răniți.

Unele instituții media braziliene au relatat că printre cei uciși se află cetățeni americani dar agenția Reuters nu a putut confirma aceste informații.

Vizualizări: 1,549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: