Accident cu două victime în Târgu Jiu. Şoferul era băut!

Un accident cu două victime a avut loc aseară în Târgu Jiu. S.F.R, de 37 ani, din municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe str. Jiului din Tg-Jiu, a pătruns pe trotuarul din partea stângă a direcţiei de deplasare, iar aici a accidentat o femeie de 54 ani şi un minor de 5 ani. Cele două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Procedând la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că acesta prezenta o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii l-au condus la spital pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi, de asemenea, i-au reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.

În cauză s-a întocmit dosar penal, S.F.R. fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: