Accident cu o victimă la Shopping City Mall Târgu Jiu

Trei maşini au fost implicate într-un accident rutier ce s-a produs chiar în faţa noului centru comercial Shopping City Mall Târgu Jiu. Un tânăr hunedorean a vrut să întoarcă autoturismul pe care îl conducea printr-un loc în care nu era permis acest lucru, intrând în coliziune cu o altă maşină care circula regulamentar şi care a fost izbită ulterior de o dubă a muncitorilor care construiesc centrul comercial. În urma impactului, pasagerul din maşina care circula regulamentar a fost accidentat.

Cel care a făcut manevra de întoarcere este Adrian Popovici, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Petroşani. Acesta admite că nu a procedat corect la efectuarea manevrei de întoarcere prin locul nepermis, însă spune că şi celălalt şofer a avut partea sa de vina. „Practic, ar fi din vina mea, dar, teoretic, el avea viteză. Eu am vrut să întorc, însă el avea viteză”, a spus Adrian Popovici. 

accident_mall

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. „Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a constatat faptul că un tânăr în vârstă de 25 de ani din municipiul Petroşani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Termocentralei din municipiul Târgu Jiu, a efectuat manevra de întoarcere în zona de acţiune a indicatorului depăşire interzisă şi a marcajului longitudinal dublu continuu, intrând în coliziune cu un alt autoturism ce se deplasa din sens opus şi care era condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani din localitate, autoturism ce a fost proiectat într-o autoutilitară ce era parcată pe partea dreaptă a sensului său de mers. În urma impactului, un bărbat în vârstă de 42 de ani din municipiul Târgu Jiu, a suferit leziuni, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Vizualizări: 229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: