Accident cu şofer beat

Poliţiştii din Peştişani au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că  pe DJ 672 A  Peştişani - Boroşteni s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime, în care au fost implicate un autovehicul şi un moped. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că şoferul unui autoturism, un bărbat de 37 ani, din comuna Peştişani,  fiind sub influenţa băuturilor alcoolice  a intrat în coliziune cu un moped, care circula din sens opus. În urma impactului mopedistul de 31 ani, precum şi pasagerul de 33 ani, ambii Tismana, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Gorj.

Alte stiri:

Carambol la Motru

Poliţiştii din Motru s-au sesizat din oficiu despre faptul că s-a produs un accident de circulaţie soldat cu avarierea a patru autovehicule. Aceştia au stabilit că un motrean de 41 ani, în timp ce conducea un autoturismul pe DN 67, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus regulamentar din sens opus. A intrat în coliziune laterală cu acesta, iar din impact, autovehicul tamponat a acroşat alte două autovehicule staţionate regulamentar. Fiind testat cu aparatul etilotest, şoferul a prezentat o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Neatenţia face victime 

Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că pe DN 66 - Defileul Jiului, la km 120+100 m s-a produs un accident rutier soldat cu victime. Un bărbat de 62 an a intrat cu autotractorul în coliziune frontală cu autotractorul condus de un bărbat de 44 ani, care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, şoferul de 44 de ani a suferit leziuni corporale, fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul municipal Petroşani, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: