Accident cu tânăr beat la volan

Un tânăr de 24 de ani a fost rănit într-un accident de circulaţie produs chiar de el ieri dimineaţă, la Negomir. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul subunităţii care a efectuat cercetarea locului faptei, constatând că S.C., de 24 ani, din comuna Negomir, judeţul Gorj, în timp ce conducea autoturismul din direcţia Negomir către Borăscu, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar într-o curbă periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate de pe margine drumului.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanţa la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Tudor Vladimirescu” din municipiul Târgu-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,64 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

          În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice având o concentraţie alcoolică peste limita legală.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: