Accident cu victime la Covrigi

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au fost sesizaţi prin 112, despre faptul că pe DJ 671/C – Covrigi a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru.

Din primele cercetări efectuate s-a constata că B.A.G., de 21 ani, din comuna Corcova, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 671C – Covrig, din direcţia Covrigi - Văgiuleşti, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de M.A., de 56 de ani, din comuna Bolboşi, judeţul Gorj.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui M.A., a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Motru pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au mai constatat că cei doi conducători auto purtau centura de siguranţă în momentul producerii accidentului de circulaţie şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatele testării cu aparatul etilotest, fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidental de circulaţie.

Vizualizări: 214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: