Accident cu victime la Rovinari. Șoferul, băut

 

 La data de 26 octombrie 2013, la orele 18:43, Poliţia oraşului Rovinari a fost sesizată prin apel 112 de un angajat al Serviciului de Ambulanţă Gorj cu privire la faptul că pe raza oraşului Rovinari, DE 79, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime.

          La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunităţii care, în urma cercetărilor efectuate, a constatat faptul că G.V., de 54 ani, din comuna Bâlteni, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 din direcţia Rovinari în direcţia Tg.Jiu, pe un tronson de drum aflat în lucru, semnalizat corespunzător, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă.

          În urma impactului a rezultat accidentarea a trei pasageri din autoturism, cu vârste cuprinse între 20 şi 38 ani, aceştia fiind transportaţi la o unitate medicală pentru investigaţii medicale.

          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de  0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i, de asemenea, recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

          Poliţiştii continuă cercetările, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană ce prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: