Accident de muncă în Târgu Jiu

La data de 10 septembrie 2011, orele 11:30, Secţia 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de C.V., 36 ani, angajat al unei societăţi comerciale din municipiul Târgu-Jiu, cu punct de lucru în comuna Drăguţeşti, judeţul Gorj, despre faptul că administratorul societăţii, L.I., 56 ani, din localitate, a suferit un accident de muncă.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu, care împreună cu inspectori de specialitate din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au efectuat cercetarea locului faptei.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că victima, în timp ce efectua o verificare la pompa de injecţie de la o autoutilitară, a efectuat o manevră de pornire, iar aceasta nefiind asigurată corespunzător, s-a pus în mişcare, agăţându-l roata stânga faţă şi târându-l circa 20 m.

Susnumitul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor exacte în care s-a produs incidentul.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: