Accident generat de caii lăsați liberi pe un drum național!

Prin clipe de groază au trecut sâmbătă seara două surori gemene din Târgu Jiu și tatăl lor. Fetele, de 12 ani, se întorceau împreună cu tatăl de la Târgu Cărbunești, numai că, la Scoarța, drumul le-a fost curmat brusc, pe șosea apărând trei cai.

Șoferul a reușit să evite un impact frontal cu animalele, dar s-a dus cu mașina într-un șanț adânc de doi metri, acolo mașina răsturnându-se și dându-se peste cap. Toți cei din autoturism „au avut zile” pentru că purtau centurile de siguranță, trei ambulanțe venind în grabă la Pișteștii din Deal pentru a-i prelua și a-i aduce la spital.

Autoturismul în care se afla bărbatul de 41 de ani și fetele sale a fost avariat complet, însă rănile pe care le-au suferit cei trei nu au fost atât de grave pe cât se putea crede la o primă vedere a mașinii din care au fost scos aceștia. Medicii de la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu i-au ținut câteva ore sub supraveghere pe răniți, timp în care le-au făcut diferite investigații, după care le-au permis să meargă acasă. Șoferul a mărturisit că animalele i-au apărut brusc în față și de abia a reușit să le evite, mașina strecurându-se printre cei trei cai fără să-i atingă.

Din păcate însă, autoturismul s-a dus în șanț, la minute bune de la producerea accidentului pe drumul național dintre Târgu Jiu și Râmnicu Vâlcea un cal continuând să se plimbe liber. Polițiștii au deschis o anchetă, pe numele șoferului fiind formulată acuzația de vătămare corporală din culpă. Oamenii legii încearcă să dea și de urma proprietarului animalelor pentru a-l trage la răspundere, fiind greu de crezut însă că așa ceva se va și întâmpla.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: