Adi Mutu de Godineşti, înjunghiat de soţie

Au băut cot la cot, după care s-au luat la harţă. Este vorba de soţii Mutu din satul Pârâu de Vale, Comuna Godineşti, care joi seara, pe fondul consumului de alcool, s-au certat, pentru ca în final unul să ajungă la spital, iar celălalt pe mâna procurorilor. Constanţa Mutu şi-a înjunghiat soţul cu un cuţit pe care i l-a aplicat în zona abdomenului după care a plecat de acasă, oamenii legii găsind-o abia a doua zi. Femeia riscă să stea ani buni după gratii, fiind cercetată pentru tentativă de omor. Soţul femeii a fost dus de urgenţă la spital unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Întreaga scenă s-a petrecut joi seara, în jurul orei 22. Pe fondul consumului de alcool cei doi soţi au început să se certe. Adişor Mutu în vârstă de 47 de ani a fost înjunghiat de soţia sa care mai apoi a dispărut. Constanţa a fost găsită abia vineri dimineaţa de oamenii legii, refugiată la nişte vecini. Femeia în vârstă de 33 de ani spune că soţul său, Adişor Mutu, obişnuia să bea şi că o bătea frecvent. Aceasta a negat faptul că şi-ar fi înjunghiat soţul. „M-am certat cu el, mă omora cu bătaia. Ne certam pentru că bea şi era violent. Degeaba îi spuneam. N-am dat cu cuţitul, minte ca să mă bage şi pe mine. Eu nu am băut”, a spus Constanţa Mutu, înainte să dea explicaţii în faţa procurorilor. Medicii l-au operat pe bărbat și i-au scos splina, el având nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale pentru a-și reveni. Omul a fost audiat de un procuror, povestind cu greu ce s-a întâmplat de s-a ajuns la o asemenea situație.

Femeia a fost audiată vineri după-amiază de procurori. „Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj efectuează cercetări penale cu privire la comiterea infracţiunii de tentativă de omor. În noaptea de 13 spre 14 noiembrie 2014 în localitatea Godineşti, sat Pârâu de Vale, persoana vătămată de sex masculin a fost înjunghiată cu un cuţit de soţia acesteia pe fondul unei relaţii conflictuale în familie şi al consumului de alcool. Potrivit concluziilor preliminare efectuate de Serviciul de Medicină Legală Gorj persoana vătămată prezintă mai multe leziuni traumatice care s-au putut produce prin lovire cu corp tăietor-înţepător, posibil cuţit, şi a fost pusă în primejdie viaţa acesteia”, a declarat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. 

Adişor Mutu a fost dus la spital unde a fost operat de urgenţă. Acesta a rămas sub supravegherea medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. „Ne-a fost adus un pacient cu o plagă înjunghiată, prin agresiune, plagă înjunghiată bază hemitorace stâng posterior. A fost adus fiind stabil hemodinamic şi a fost preluat de Serviciul Chirurgie în vederea efectuării intervenţiei chirurgicale”, a declarat Alina Bumbaru, medic UPU Târgu-Jiu.

Pentru fapta sa, Constanţa Mutu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile şi riscă să stea după gratii între 5 şi 10 ani. 

Vizualizări: 262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: