Accident produs de o tânără de 21 de ani

În dimineaţa acestei zile, la ora 07:12, Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe DN 66, la km 93+800, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unui pieton.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativa din cadrul Poliţiei oraşului Bumbeşti-Jiu.

Din primele cercetări efectuate s-a constatat că o tânără, P.G.M., de 21 ani, din comuna Stăneşti, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, pe raza oraşului Bumbeşti-Jiu, din direcţia Tg-Jiu în direcţia Petroşani, a efectuat o depăşire neregulamentară pe un sector de drum îngustat. În aceste împrejurări, a acroşat semiremorca unei autoutilitare condusă de către N.C.M., de 39 ani, din judeţul Dâmboviţa şi l-a accidentat pe B.I., de 50 ani, din Bumbeşti-Jiu, care se deplasa regulamentar în calitate de pieton, pe partea stângă a drumului.

În urma impactului a rezultat accidentarea gravă a pietonului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Tg-Jiu – Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal, poliţiştii rutieri continuând cercetările pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: