Accident soldat cu rănirea a doi tineri

Doi tineri au ajuns ieri seară la spital cu multiple traumatisme după ce au fost victimele unui eveniment rutier produs pe raza localităţii Stroieşti. Fata implicată în accident era pe bicicletă atunci când a fost lovită în plin de un scuterist de care nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic. La spital a ajuns şi cel care a provocat accidentul.

O tânără de 18 ani din satul Stroieşti s-a dus ieri seară cu bicicleta să cumpere pâine însă nu a mai ajuns la magazin ci direct la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Târgu-Jiu. Ea a fost lovită în plin de un scuterist de 24 de ani din Băleşti, care rula cu viteză şi a pierdut controlul asupra mopedului. „Fata a plecat cu bicicleta să cumpere pâine şi mergea pe marginea drumului. Băiatul ăla cu scuterul a venit din faţă şi a intrat direct în ea. Pe fată a aruncat-o în curtea unui om de aici că avea porţile deschise, iar el s-a oprit lângă un gard în flori. A căzut scuterul pe el. Oamenii l-au luat şi l-au ajutata să iasă. Erau plini de sânge amândoi. A venit ambulanţa imediat şi apoi poliţia”, spun martorii.

Poliţiştii ajunşi imediat la faţa locului au stabilit că de vină pentru producerea evenimentului rutier este scuteristul care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Cei doi tineri sunt acum în afara oricărui pericol.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: