Accidentările lasă urma tot mai mari în lotul Pandurilor

Pandurii au pierdut aseară cel de-al treilea meci amical din stagiul de pregătire din Antalya, scorul final al meciului fiind de 2-1 pentru coreenii de la FC Gyeongnam. Partida s-a disputat pe terenul din Lara al hotelului Titanic, Pandurii fiind urmăriţi la meci şi de oficialii de la FC Braşov, echipă care se antrena pe un teren alăturat. Acesta este al doilea eşec consecutiv al gorjenilor din actualul stagiu de pregătire după cel cu FK Baku.

Pandurii a schimbat în ultimul moment adversarul după ce  Metalur Zaporoje a anunţat că nu mai joacă pentru că are foarte mulţi jucători accidentaţi. Amicalul programat iniţial cu Metalurg s-a anulat după ce conducerea celor din Ucraina i-a anunţat cu o zi înainte pe oficialii de la Pandurii ar dori amânarea meciului pentru finalul acestui stagiu. Conducerea de la Pandurii a refuzat însă alegând să deplaseze echipa la Lara pentru a juca echipa coreeană FC Gyeongnam. Având cinci absenţi din lotul de bază, Mingote, Viera, Vranjes, Pintilii şi Matei, antrenorul Grigoraş nu a avut prea multe soluţii pe bancă şi a ales să mizeze din nou pe două echipe, trimiţând pe teren şi tinerii din lot o repriză. „Nu mă pot baza acum pe cinci jucători de bază pentru că au probleme medicale aşa că planul făcut iniţial de a contura o primă echipă pentru retur după acest joc va fi amânat”, a spus Grigoraş care l-a trimis totuşi pe teren pe Voiculeţ deşi venea după o accidentare şi nu s-a antrenat decât o zi cu echipa, la fel ca şi Voinea care a intrat în repriza a doua, pe final de meci.

Brazilianul Oliveira a dat singurul gol

Tehnicianul gorjenilor a început meciul în formula: Lazar – Popete, Chiricheş, Cardoso, Grecu – Băcilă, Voiculeţ, Nistor, Cristea – Lemnaru, Brata iar pe parcursul jocului au mai intrat Horvat, Voinea, Neagu, Avramescu, Hidişan, Ciucur, Apostu şi Conrado. Coreeni au deschis scorul în minutul 47 prin Kim Jim şi au majorat diferenţa în minutul 81 prin Kim Tae, Gyeongnam schimbând întreaga garnitură după pauză. După ce au dominat prima repriză şi au avut şi câteva ocazii de a marca ale lui Brata, Pandurii s-au văzut conduşi cu 1-0 la pauză cu tot efortul lui Cardoso de a marca chiar şi cu mâna, golul său nefiind validat. În partea a doua a jocului s-a văzut că tinerii nu pot ţine acelaşi ritm de joc şi coreenii au mai marcat o dată în timp ce Pandurii au reuşit golul de onoare prin brazilianul Conbrado de Oliveira în chiar ultimul minut de joc. Următorul amical al celor de la Pandurii este programat peste două zile în compania formaţiei FC Jagodina din Serbia. Pandurii vor mai rămâne la Belek până pe 10 februarie şi vor mai susţine încă trei meciuri de verificare la care se speră că vor mai reveni din jucătorii accidentaţi.

Pintilii este aproape refăcut şi azi va reveni de la Belgrad pentru a relua pregătirea iar Mingote a plecat ieri la Bucureşti pentru tratament şi recuperare. Alţi trei jucători cu probleme medicale au stat ieri în tribună la meciul cu coreenii, Viera, Vranjes şi Matei urmând să revină şi ei pe teren în câteva zile.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: